torsdag 30. juni 2011

Cupcake heaven.

Bitt av basillen? Jeg? Skulle ønske jeg kunne si langt ifra, men det går ikke. I dag har det gått i baking. Tre forskjellige muffinsrører er laget, og stekt. Flere forskjellige former er kjøpt inn, og prøvd. Og til nå ser det ut til at alle formene slipper greit. Om det er gode former, eller god røre vet jeg ikke, men det funker nå hvertfall. I dag har jeg laget Banana espresso chocolatechip muffins, Oreo cupcakes og vanilla cupcakes. Alle oppskriftene har jeg hentet hos Manuela og Passion4baking. Mmmmmmmm, en nytelse.

Frøken Fipp og to gode venner stod ved ovnen og trippet og ventet. Dessverre falt ikke første brett med førstnevnte muffins i smak hos 1.klassingene, eldstemann i huset derimot syntes de var kjempegode, og det syntes mor og nabopappan også. Oreo cupcakes - har ikke ord, de var fantastiske. Gleder meg til å få icing på dem. Og til slutt, Vanilla cupcakes, kjempegode. Jeg lot meg friste til å prøve ut de nye fargene jeg kjøpte fra Cacas og farget halve vaniljerøra rosa. Herlig. Får se om jeg rekker å pynte noen i dag. Imens-nyt synet av rosa cupcakes:)





onsdag 29. juni 2011

En er en og to er to

vi hopper i vann, vi triller i sand.
Sikk, sakk, vi drypper på tak, tikk, takk, det regner i dag. Igjen!

Og hva gjør man når det regner. Jeg for min del har ihvertfall en tendens til å bruke penger. Fant denne søte knaggrekka på Gla' pris og tenkte den ville passe godt på kjøkkenet mitt. Så da mannen kom hjem fra jobb stod arbeidsoppgavene i kø;) På fredag var jeg en tur på Ikea for å tegne kjøkken til hytta. O fryd. Bytur uten mann og barn kan være deilig. Men det var slitsomt nok å få tegnet kjøkkenet, men godt fornøyd da jeg kjørte hjem. Og fra Ikea går man ikke tomhendt. Minstemann trengt ei ny hylle til rommet sitt, litt lys og servietter har man alltid bruk for. Og så fant jeg disse søte flaskene, så nå har de flyttet hjem til meg;)

Det ble jammen meg to ny voksduker fra Stoff & Stil også;)



tirsdag 28. juni 2011

Gave!

Nå er det alt ei god uke siden jeg sa takk for tre flotte år til klassen min. Vemodig og trist, men de trenger nok litt forandring nå;)
På vei ut av døra stakk en mamma til meg den flotte eska du ser her! Jeg blir alltid imponert over at noen faktisk klarer å lage noe sånt som dette, men enda mer imponert og takknemlig for at noen faktisk har brukt tid på å lage det til meg! Det er damen bak bloggen www.handlagetmedglede.blogspot.com som har laget den. Tusen takk Synnøve:)
I tillegg er esken fylt med deilig sjokolade og karamell. Mmmmmmm......

mandag 27. juni 2011

Ny dag, nye muligheter...

Da jeg la meg i går lovet Yr sol og fint. Da jeg våknet i dag hadde de visst ombestemt seg. Det hadde regnet i natt og var grått og trist ute. Jeg får trøste meg med at plantene trenger vann og mine rosa bein trenger en liten sol pause;)
Minstemann ville sykle til barnehagen i dag, så som sagt, så gjort. Han er fortsatt litt misfornøyd med å ha rosa sykkel, noe jeg jo kan skjønne, så spørs om vi må en tur på loftet og hente ned den blå som er litt større. Jeg hadde et håp om å få sydd litt og gjort litt reint i dag, men hadde lovet eldstemann at vi kunne gå på butikken og se på kamerea til ham, så da ble det til det istedet. Han fikk penger til bursdagen og hadde lyst til å bruke de på et fotoapparat. Fornuftig nok synes mor.
Så tilbake til lørdagens kurs. Kjenner fortsatt et jeg er strålende fornøyd:) Prøvde meg på Angel feather icing i går, med litt blåfarge i, men skjønner at de tippene jeg har ikke er helt optimale. Før vi gikk hjem fra kurset på lørdag fikk vi med oss en liten goodiebag fra dr.Oetker. Med blomsterpynt, litt forskjellig strøssel, og det som i min barndom het kanonkuler. Det som er genialt med disse sølvkulene er at de kan tygges, i motsetning til de gamle som var som stein mellom tennene. Jeg glemte jo også helt å fortelle at jeg var så heldig å vinne premie på lørdag. Det ble trukket ut en heldig vinner blant alle kursdeltakerne, og den heldig ble meg. Jeg som aldri vinner noe! Kjempegøy!!

Den fine rosa bøtta var jo nesten like fin som alt det gode som var oppi:)



søndag 26. juni 2011

Cupcakes.

Cupcakes er i vinden for tiden, og i går var jeg så heldig å få være på kurs med Manuela fra bloggen www.passion4baking.com Ei utrolig flott og morsom dame med stort engasjement for det hun driver med. Hun demonstrerte og vi fikk smake. Mmmmm.


Etterpå fikk vi prøve oss på pynting av egne muffins. Spennende og utrolig gøy. Vi fikk boltre oss i forskjellige tupper (eller tipper?), lage forskjellige mønster, og velge blant uendelige mengder fargede perler, fondanter og former.



Her er resultatet mitt. Resten ble spist opp i går. Nå må jeg bare gå til innkjøp av nytt utstyr så jeg kan fortsette, for dette gav mersmak!





onsdag 22. juni 2011

Sommer.

Endelig er ferien her. Etter en lang og kald vinter er det på tide med sol og sommer. Jeg er blant de heldige som har lang ferie, og håper på mye godt og varmt vær, mange turer på sjøen med familie og gode venner.......... mye god mat, is og jordbær, latter og lek, lange, varme dager og kvelder.

GOD SOMMER!!