lørdag 7. august 2010

En sommer er over......

Nei, sommeren kan da ikke være helt slutt, men hvor ble de lange, varme sommerkveldene av? De kveldene man kan sitte ute i tynne klær til langt på natt. Jeg får sette min lit til en varm august.

Trøsten er at det meste på to do lista mi faktisk er gjort, og det er jeg godt fornøyd med. I tillegg har jeg til og med malt rommet til prinsessa, rosa vegg med gull hjerter som glitrer. Gjett om hun var fornøyd.
Vi har hatt en flott ferie. Lite bading utendørs, men, men, ikke noe å gjøre med det. Vi startet ferien med en tur til Østlandet. Der besøkte vi gode venner og familie. Barna fikk sett slottet, kjørt trikk og t-bane (stoooor stas) og besøkt teknisk museum. Sistnevnte var suksess, mye gøy for både store og små.
Etter vår lille østlandsturnè gikk turen til Danmark. Et supert ferieland. Kort reisevei når man bor på sørlandet, og for meg er det ikke ferie før jeg har vært på fly eller ferje. Danmark er utrolig barnevennlig og har flott natur. Et besøk i Legoland var obligatorisk. Det var fire år siden sist, og eldstemann hadde glemt mye. Her var det spennende for både store og små. Alle kunne være med på noe, og både karuseller og legobyggverk var spennende. Vi fikk prøvd både berg- og dalbaner, laserskyting, froskehopp, tog og båter. Været vær strålende, nesten for fint, og det var deilig å nyte sol og park.
Vi bodde i Lalandia, et nytt stort ferieanlegg, rett ved Legoland. Kan anbefales til alle. Kjempefine og nye hytter, lyse og funksjonelle. Stort, fint uteområde og et fantastisk senter og badeland. Ungene koste seg i de forskjellige bassengene og skliene. De fikk leke i Monky Tonky land, lage sitt eget sukkertøy, bowle, spille minigolf, hoppe på trampoline, spise is og bare nyte ferielivet. Veldig bra tilrettelagt for barnefamilier og best av alt, det meste var gratis så lenge man bodde på området.
Frøken Fipp var den eneste av våre tre som klarte å ta salto på trampolina og det var hun selvsagt strålende fornøyd med.
Ellers har det blitt lite båtliv, har liksom ikke helt vært vær til det. Men det har vært en del besøk av gode venner, litt overnatting her og der, hagekos og is.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar