fredag 20. august 2010

Første skoledag

Jeg er ikke sikker på hvem som var mest spent på første skoledag i år. 3.klassingen følte seg nok ganske erfaren, mens 1.klassingen hadde det litt verre. Og det gjorde jammen meg litt vondt i magen til mor også. Tenk at den lille jenta mi har blitt så stor at hun har begynt på skolen. Sukk, tida går så alt for fort. Hørt det før? Ja, men det er sant. Hun hadde vanskelig for å sove kvelden før, prinsessa altså, klarte ikke spise frokost neste dag, og holdt HARDT i hånda da vi skulle inn i klasserommet.Den store gutten min syklet avsted uten å snu seg tilbake, mens den lille jenta gjerne ville ha mamma i klasserommet hele dagen. Men nå fire dager senere vil hun ikke bli hjem igjen, og det er nesten enda verre. At hun plutselig ikke trenger mamma mer;)
Siste søndag før skolestart var det fantastisk vær. Far overnattet i telt med de største ungene, mens mor koste seg hjemme med minstemann. Søndag morgen dro vi ut for å treffe de andre. Vi hadde en herlig dag med sol, sjø, grilling og bading, sammen med gode venner. Det er lenge siden ungene har vært så lenge og ofte i vannet. Godt med en sånn dag før ferien er over.

Etterhvert skal vi til med hyttebygging. Det blir spennende og vi gleder oss. Tomta var nesten kjøpt usett. Ikke godt å vite hva som skjuler seg under all snøen, så på tampen av sommeren måtte vi ta en tur og se hvordan den så ut uten snø.

Her får du et glimt hvertfall. Alle trærne midt i bildet står på vår tomt. Litt stolt og godt fornøyd. Blir nok litt å blogg om etterhvert som det skjer ting her:)

1 kommentar:

  1. Nei den tuppa kommer nok til å trives på skolen! Vil se bilder fra lekehuset... :)

    SvarSlett