søndag 28. august 2011

Mer på middagsfronten.

Middagstipset denne gangen er pasta med kylling og fløtesaus. Jeg er veldig glad i alle de tingene, og det er egentlig resten av familien også. Man kan vel egentlig ha hva som helst i sausen, velg dine favoritter. Jeg hadde kylling, bacon, løk og hvitløk, sopp og paprika. Lurt å kutte opp alt på forhånd, så går det fortere når man først setter i gang. Jeg brukte tagliatelle til.

Pasta med kylling:

400g pasta

2-3 kyllingfileter

3 skiver bacon

1/2 løk

2 fedd hvitløk

150g sjampinjong

1/2 paprika
0,5dl eplejuice

3dl fløte

1dl vann jevnet med 2ss mel

Skjær kyllingkjøttet i biter og brun det i panna sammen med litt olivenolje.

Skjær bacon, løk, hvitløk og paprika i strimler og stek det sammen med kyllingen. Ha så i oppkuttet sopp.

Hell over eplejuicen og la den koke inn til ca halvparten. Hell over fløten, gi det et oppkok og tøm så over meljevningen. Kok på svak varme til det tykner. Det går som regel fort.

Smak til med salt og pepper og ha gjerne over litt nyrevet parmesan. Enjoy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar